Illustrator Tekenaar

Illustrator Tekenaar

ESS, Easy Sanitairy Solutions BV, met de hoofdvestiging in Oldenzaal en een productie- en verkoopvestiging in Bad Bentheim (D), ontwerpt, ontwikkelt en produceert oplossingen voor de sanitaire markt. Het familiebedrijf bestaat sinds 1928 en mag zich de uitvinder en ontwikkelaar noemen van het EASY DRAIN afvoersysteem, waarmee een nieuwe revolutie in badkamers werd geïntroduceerd (www.easydrain.com).

ESS zoekt een Illustrator tekenaar met technische affiniteit

Als illustrator tekenaar werk je aan technische handleidingen, product-tekeningen en packaging design bij ons. Daarnaast kun je technische tekeningen omzetten voor toepassingen in brochures of web. Je werkt ter ondersteuning van afdeling engineering en de marketing afdeling. De nieuwste Adobe pakketten (Illustator, Indesign en Photoshop) kennen voor jou geen geheimen. Je draagt actief bij aan het continue verbeteren van processen. Je stuurt relevante leveranciers aan. Je bent in staat om vanuit een idee naar een eindresultaat te werken Nauwkeurig werken en passie voor design zijn voor jou vanzelfsprekend. Je voert je werk enerzijds uit binnen bestaande kaders anderzijds wordt er eigen inbreng en creativiteit ten aanzien van nieuwe ontwikkelingen van jou verwacht.

De functie eisen:

  • Je hebt een achtergrond in het werken met Adobe Illustrator, Adobe InDesign en enige technische affiniteit;
  • Je bent flexibel, efficiënt en punctueel;
  • Je bent innovatief, creatief en oplossingsgericht;
  • Minimaal een relevante afgeronde Mbo-opleiding;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een hoge betrokkenheid bij het team;
  • Flexibele houding met een sterke hands-on-mentaliteit;
  • Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.

Interesse? Ben jij op zoek naar een baan waar je je kennis van Illustrator, Indesign en Photoshop kunt gebruiken en voel jij je gedreven om continu te zoeken naar verbetering? Dan pas jij waarschijnlijk goed binnen ons dynamische ESS team. Heb jij de ambities en hecht je waarde aan een aantrekkelijke werkgever en werkomgeving?

Stuur dan je sollicitatiebrief met cv naar Han te Koppele h.tekoppele@esspost.com Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met hem op telefoonnummer 06 23421122.