Medewerker Servicedesk

geplaatst in: Commerciele Vacatures, ICT Vacatures | 0

Stratech is in 27 jaar tijd uitgegroeid tot een succesvol dynamisch en innovatief internetbedrijf met ruim 70 medewerkers. We zijn specialist in de ontwikkeling, levering en implementatie van gebruiksvriendelijke softwareoplossingen. Dat doen we voor organisaties die actief zijn in de markten Sociaal Financieel, Recreatie en Logistiek & Industrie. We zijn gevestigd op het Business & Sciencepark in Enschede.

Wij zijn op zoek naar een medewerker servicedesk

Wat is je rol?

Als Medewerker Servicedesk ben je samen met je collega’s hét aanspreekpunt voor technische en gebruiksvragen over onze softwarepakketten. Wij hebben software in de sector Logistiek & Industrie, Recreatie en Sociaal Financieel. Je weet gericht vragen te stellen om de situatie van de klant snel en adequaat te analyseren. Daarnaast heb je een leidende rol bij de voorbereiding, uitvoering en de nazorg van updates van de software.

Uiteindelijk ben je verantwoordelijk voor de tevredenheid van jouw klanten en daarmee ook voor de kwaliteit van onze dienstverlening/service.

Wie zoeken wij?

Voor deze functie beschik je minimaal over een afgeronde MBO-opleiding Niveau 4. Dit kan een ICT opleiding zijn. Heb jij een andere opleiding gevolgd en je hebt affiniteit met ICT en werkervaring in een van de sectoren (Logistiek, Recreatie, Sociaal Financieel) dan ben jij ook een kandidaat waar wij naar zoeken.

Daarnaast herken je jezelf in de volgende eigenschappen:

  • Kennis van Windows, Databases en Software.
  • Stressbestendig, analytisch, nauwkeurig, en gevoel voor verantwoordelijkheid
  • Sterke communicatieve vaardigheden
  • Interesse in ICT
  • Leergierig

Waarom werken bij Stratech?

Naast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, internetvergoeding, winstdelingsregeling en incentives, bieden wij onze medewerkers volop de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen. We gaan regelmatig in gesprek met onze medewerkers om in te kunnen spelen op individuele behoeften en bieden hen de mogelijkheid om door te groeien. Bij Stratech gaan persoonlijke groei en organisatieontwikkeling met elkaar gepaard. Op deze manier is en blijft werken bij Stratech voor iedereen een uitdaging!

De leuke informele cultuur waarin professionaliteit, kennis(deling), collegialiteit, initiatief en plezier hand in hand gaan maakt Stratech tot een boeiende en inspirerende werkgever. We hechten veel waarde aan de informele werksfeer binnen Stratech. Dit bevorderen wij door het hebben van een actieve personeelsvereniging, waarbij iedereen is aangesloten, een vaste vrijdagmiddagborrel en diverse activiteiten met jouw collega’s.

Hoe kun je solliciteren?

Spreekt de functie van Medewerker Servicedesk jou aan? Neem dan contact op met Hilco Kwast via h.kwast@tksgroep.nl om je interesse kenbaar te maken. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren door je motivatie en CV te mailen via onderstaand contactformulier.

Als je jezelf herkent in bovenstaand profiel, stuur dan je sollicitatie per e-mail naar:

* verplicht veld

Acceptable file types: doc,docx,pdf,txt.
Maximum file size: 1mb.