Accountmanager

Accountmanager

Wie zijn wij?
STODT is de technische bedrijfsopleider gespecialiseerd in verspanen en meten, opgericht door en voor vakmensen. Al 35 jaar vergroten wij de kennis en productiviteit van maakbedrijven in heel Nederland. Wij leiden medewerkers op in slim en productief vakmanschap. Onze vakspecialisten uit de praktijk werken met actuele opleidingsconcepten en leiden vakmensen op om te werken met de nieuwste technologieën. STODT verzorgt opleidingen gedurende de hele loopbaan waaronder BBL-opleidingen, MBO- en HBO-cursussen, incompany en maatwerktrainingen.

Continue ontwikkelingen en nieuwe technologieën vragen nieuw vakmanschap. Daarom zetten wij in op praktijkgerichte opleidingsconcepten en innovatieve lesmaterialen om met dezelfde vakmensen meer uit de fabriek te halen. Wij beschikken over een hoogwaardig machinepark en een breed partnernetwerk. STODT werkt nauw samen met innovatieve technologiebedrijven, vakspecialisten en opleidingsfondsen voor de maakindustrie.

Wat ga je doen? Je bent namens STODT verantwoordelijk voor de acquisitie van bedrijven op het gebied van technische cursussen en bedrijfsopleidingen. Je inventariseert hiervoor de opleidingsbehoeften bij deze bedrijven en adviseert hierbij over de vele mogelijkheden van technische bedrijfsopleidingen en vraaggestuurd ontwikkelen van nieuwe technologieën. Hierbij geef je aan wat STODT hierin kan betekenen. Daarnaast onderhoud je de contacten met bestaande klanten.

Je profiel
Voor de vacature van accountmanager zoeken we een commerciële en communicatief sterke collega. Je hebt ervaring met adviserend verkopen en beschikt over het inlevingsvermogen om op prettige wijze te kunnen inspelen op de behoefte van je gesprekspartner. Door jouw beïnvloedingsvaardigheden en overtuigingskracht weet je met elke potentiële klant en student het gesprek positief af te ronden.

Bovendien beschik je over:

 • Werkervaring in een commerciële functie, waarbij je ook ervaring hebt opgedaan met new business;
 • Een HBO diploma (bij voorkeur in een commerciële, bedrijfskundige of technische richting);
 • Affiniteit met onderwijs;
 • Affiniteit met de “maakindustrie”;
 • Ervaring met relatiebeheer en met new business;
 • Ervaring als netwerker, die bekend is in Oost-Nederland maar bij voorkeur heel Nederland als zijn markt ziet.

Wij bieden:

 • Een afwisselende baan binnen een enthousiast team met een collegiale werksfeer.
 • Een passend salaris conform aan de functie en opleiding
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Goede opleidingsmogelijkheden
 • Een enthousiast team collega’s
 • Ruimte voor het ontwikkelen van eigen initiatief en verdere ontplooiing.

Solliciteren
Ben jij de accountmanager die uitstekend klantrelaties kan onderhouden, nieuwe klantrelaties kan creëren en commercie hoog in het vaandel heeft? Dan komen we graag met je in contact en zien we graag je  sollicitatiebrief voorzien van CV tegemoet. Heb je vragen over deze vacature dan kun je contact opnemen met Han te Koppele van TKS Groep, het bureau dat ons bij deze vacature begeleidt, telefoon: 053 74 00 11 7 of email h.tekoppele@tksgroep.nl Je sollicitatie kun je sturen via onderstaande sollicitatiebutton.

Sluit Menu