Accountmanager

Accountmanager

Ben jij enthousiast en gemotiveerd, een ‘team player’ die zich binnen een groeiende organisatie wil ontwikkelen? Ben jij een accountmanager die gedreven is, discipline heeft en om kan gaan met targets? Dan hebben wij de juiste uitdaging voor je!

Wie zijn wij?
Schuurman groothandel in elektrotechniek heeft meerdere vestigingen in Nederland, waaronder één in Enschede. Wij zijn een organisatie die vooral levert aan de lokale ondernemers (industriële klanten en elektrotechnische installateurs). Ons assortiment bestaat o.a. uit: draad en kabels, goten, buizen, dozen, bevestigingsmaterialen, installatie- en schakelmateriaal, installatiekasten, ventilatie, antennematten, telecom, meetinstrumenten en verlichting. Een van de belangrijkste taken van onze organisatie is het zorgen voor een juiste advisering en een optimale leveringsprestatie. Om dit te behalen werken wij met een team van gemotiveerde medewerkers die er dagelijks voor zorgt dat de klant naar tevredenheid wordt geholpen.

Voor onze vestiging in Enschede zijn wij op zoek naar een enthousiaste (junior) Accountmanager buitendienst

Als fulltime Accountmanager buitendienst ben je op commercieel gebied het aanspreekpunt voor onze afnemers. Je adviseert en informeert over productspecificaties, prijzen, kwaliteitseisen, toepassingsmogelijkheden en levertijden. Je bezoekt (potentiële) klanten en overtuigt hen op een inspirerende manier. Je bent realistisch en doortastend en je weet wat je moet doen om een klant voor lange tijd te binden. Als accountmanager ben je de schakel tussen de lokale ondernemer en de producent. Je stelt op klantniveau het budget, rayonplan en het accountplan op. Uiteraard signaleer je ontwikkelingen in de markt. Als Accountmanager buitendienst rapporteer je rechtstreeks aan de regiomanager.

Schuurman groothandel in elektrotechniek biedt een mooie functie bij een sterk groeiende organisatie. Je krijgt een rol waarin je mee kan bouwen aan de toekomst van een ambitieuze technische groothandel en de kans krijgt te werken bij een solide familiebedrijf met korte communicatielijnen en een pragmatische, hands-on cultuur met ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Je profiel:

 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding bijvoorbeeld in een commerciële of technische richting
 • Goede commerciële vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent sociaal, communicatief vaardig en kunt goed luisteren naar een klant
 • Je bent in staat om kennis over te dragen aan klanten
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
 • Je bent een teamplayer, maar kunt ook zelfstandig werken
 • Interesse in alle aspecten van de onderneming

Wat kunnen wij jou bieden?

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform de CAO voor de Technische Groothandel)
 • De mogelijkheid vanuit een juniorpositie te kunnen groeien in de functie
 • Bij gebleken ambitie en geschiktheid een volgende stap richting vestigingsmanager
 • Een prettige werksfeer in een informele organisatie met in totaal 144 medewerk(st)ers
 • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen
 • Werken met en in een prettig team van specialisten waarbij jouw inbreng belangrijk is

Interesse? Ben jij de accountmanager die uitstekend klantenrelaties kan onderhouden, nieuwe klantenrelaties kan creëren en commercie hoog in het vaandel heeft? Dan komen wij graag met jou in contact. Wil je graag eerst meer informatie bel dan met Han te Koppele +31 (0) 6 23421122. Wij bieden je een zelfstandige en uitdagende job in een succesvol familiebedrijf met een uitstekende werksfeer. Solliciteren kan natuurlijk ook via de solliciteren button hieronder.

Sluit Menu