Consultant Logistiek en Industrie

Consultant Logistiek en Industrie

Stratech is in 30 jaar tijd uitgegroeid tot een succesvol dynamisch en innovatief internetbedrijf met ruim 70 medewerkers. Stratech is specialist in de ontwikkeling, verkoop en implementatie van gebruiksvriendelijke softwareoplossingen. Dat doen zij voor organisaties die actief zijn in de markten Sociaal Financieel, Recreatie en Logistiek & Industrie. Stratech is gevestigd op het Business & Sciencepark in Enschede.

Ben jij de Consultant die wij zoeken voor de markt Logistiek & Industrie, die onze klanten adviseert over de optimalisatie van hun import- en exportprocessen en op basis daarvan onze softwareoplossingen implementeert?

Wat is je rol?

Je richt je op grote en middelgrote bedrijven als KLM, Aviko, Smit & Zoon en Watson-Marlow. Hierbij adviseer en begeleid je hen in de implementatie van onze standaard softwareoplossingen in hun bedrijfsproces. Je doorloopt samen met je klanten alle fasen van een project; om te beginnen met een grondige analyse van de bedrijfsprocessen op basis waarvan je je klanten adviseert over de optimalisatie en de projectaanpak. De inrichting van de software stem je daar vervolgens nauwkeurig op af. Je traint de (key)users en begeleidt de organisatie bij de in ingebruikname van de software. Ook daarna blijf je betrokken bij je klanten door hen continu van advies te voorzien in de optimalisatie van hun import- en exportprocessen. Je biedt toegevoegde waarde door de beste diensten te leveren, waardoor zij nog succesvoller worden en zorgeloos kunnen importeren en exporteren.

Je maakt onderdeel uit van de productgroep Logistiek & Industrie, waar o.a. Marketing, Sales en Consultancy in vertegenwoordigd zijn. Daarnaast werk je nauw samen de Product Manager, Servicedesk en Software engineers. Je werkt voornamelijk op locatie bij jouw klanten en bent daarnaast werkzaam op ons kantoor in Enschede. Verder krijg je de ruimte om waar nodig vanuit huis te werken.

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde HBO-opleiding; bijvoorbeeld Bedrijfskundige Informatica of Bedrijfskunde;
  • Aantoonbare ervaring met advieswerkzaamheden; bij voorkeur in een IT-omgeving;
  • Ervaring in het zelfstandig leiden van (implementatie)projecten;
  • Affiniteit met logistieke processen;
  • Een proactieve en klantgerichte houding;
  • Gevoel voor goede samenwerking;
  • Sterke analytische vaardigheden;
  • Een gedreven en resultaatgerichte persoonlijkheid;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.

Waarom werken bij Stratech?

Naast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, internetvergoeding, winstdelingsregeling en incentives, biedt Stratech de medewerkers volop de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen. Stratech gaat regelmatig in gesprek met haar medewerkers om in te kunnen spelen op individuele behoeften en bieden hen de mogelijkheid om door te groeien. Bij Stratech gaan persoonlijke groei en organisatieontwikkeling met elkaar gepaard. Op deze manier is en blijft werken bij Stratech voor iedereen een uitdaging!

De leuke informele cultuur waarin professionaliteit, kennis(deling), collegialiteit, initiatief en plezier hand in hand gaan maakt Stratech tot een boeiende en inspirerende werkgever. Zij hechten veel waarde aan de informele werksfeer binnen Stratech. Dit bevorderen zij door het hebben van een actieve personeelsvereniging, waarbij iedereen is aangesloten, een vaste vrijdagmiddagborrel en diverse activiteiten met jouw collega’s.

Geïnteresseerd in deze functie?

Spreekt de functie van Consultant Logistiek en Industrie jou aan? Neem dan contact op met Hilco Kwast via 06 22 922 001 om je interesse kenbaar te maken. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren door je motivatie en CV op te sturen via onderstaande sollicitatieknop.

Sluit Menu