Werving en selectie

De TKS GROEP heeft zich gespecialiseerd in de werving en selectie van ervaren Hbo’ers en Wo’ers die toe zijn aan een tweede of derde stap in hun carrière. Daarbij richten wij ons vooral op organisaties in Oost-Nederland. Door continue in gesprek te blijven met onze opdrachtgevers kennen wij hun wensen. Immers, het vervullen van een vacature op HBO/WO hoort een natuurlijk moment voor verandering en ontwikkeling te zijn. ()

 

Interim management

Het inhuren van een professionele manager voor een interim functie in uw organisatie kan een adequate oplossing zijn voor een dringend probleem. En meestal heeft u belang bij een snelle invulling. Maar snelle beslissingen brengen de nodige risico’s met zich mee. Kwaliteit en continuïteit van uw organisatie mogen niet in gevaar komen. Uw medewerkers willen of kunnen geen dag zonder bekwame aansturing. Uw organisatie is dringend aan verandering of verbetering toe. ()

 

Organisatieontwikkeling

Uw medewerkers bepalen het succes van uw organisatie. Zij zorgen voor tevreden klanten en het behalen van organisatorische doelen. Organisatieontwikkeling is een continu proces, organisaties staan immers nooit stil! Excellent presterende organisaties voldoen aan een aantal voorwaarden: Het leiderschap bevindt zich op het juiste niveau, ze werven de juiste mensen, ze zien de harde feiten onder ogen, blijven vertrouwen op en werken aan succes. ()

 

Testen en assessments

TKS Groep helpt haar klanten mensen effectief in de organisatie in te zetten. Daarvoor beoordelen de door ons ingezette psychologen mensen met behulp van psychologische testen en assessments. Hoe succesvol zal een kandidaat zijn in de functie waarvoor u een vacature heeft? Welk potentieel heeft een medewerker en naar welke functies kan hij doorgroeien? Een assessment van TKS Groep helpt u om deze vragen te beantwoorden. ()