Financial Controller

Financial Controller

Stratech is in 30 jaar tijd uitgegroeid tot een succesvol dynamisch en innovatief internetbedrijf met ruim 70 medewerkers. Stratech is specialist in de ontwikkeling, verkoop en implementatie van gebruiksvriendelijke softwareoplossingen. Dat doen zij voor organisaties die actief zijn in de markten Sociaal Financieel, Recreatie en Logistiek & Industrie. Stratech is gevestigd op het Business & Sciencepark in Enschede.

Wat is je rol?

Als Financial Controller ben je verantwoordelijk voor de (financiële) administratie van Stratech. Je bewaakt de financiële positie en resultaten van de organisatie.

Je werkzaamheden omvatten onder andere het opstellen van begrotingen, financiële rapportages en analyses (het verhaal achter de cijfers) en belastingaangiften. Je draagt verantwoordelijkheid voor de salarisadministratie. Daarnaast zorg je voor het optimaliseren van de administratieve organisatie en de interne beheersing (AO/IB, Tax Control Framework). Ook zorg je voor de samenstelling van de (geconsolideerde) jaarrekeningen. Je bent contactpersoon voor de accountant, bank, verzekeraars en belastingdienst (convenant horizontaal toezicht). Tot slot ben je verantwoordelijk voor de inrichting en het beheer van het ERP-systeem AFAS.

Als manager stuur je de afdelingen Finance & Control en Backoffice – een team van vijf medewerkers – aan en werk je nauw samen met je collega’s uit het managementteam. Je bent tevens verantwoordelijk voor de uitvoering van HRM-gerelateerde zaken. Binnen het MT neem je het voortouw in organisatie (ontwerpen en beheren van procedures en werkwijzen) en strategische HRM vraagstukken.

Wie zoeken wij?

Je beschikt minimaal over een afgeronde Hbo/Wo- opleiding in een financiële richting. Je hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast herken je jezelf in de volgende kenmerken:

  • Analytisch en in control
  • Kritisch en accuraat
  • Coachend leidinggeven
  • Initiatiefrijk
  • Resultaatgericht
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden
Wat bieden we jou?

Naast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden – waaronder een goede pensioenregeling, internetvergoeding, winstdelingsregeling en incentives – bieden wij je volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Bij Stratech gaan persoonlijke groei en organisatieontwikkeling met elkaar gepaard. Op deze manier is en blijft werken bij Stratech voor iedereen een uitdaging!

Geïnteresseerd in deze functie?

Spreekt de functie van Financial Controller jou aan? Neem dan contact op met Hilco Kwast, via h.kwast@tksgroep.nl of +31 (0) 6 22 92 20 01 om je interesse kenbaar te maken. Natuurlijk kun je ook direct online solliciteren door het formulier in te vullen!

Sluit Menu