Pand-DE-nieuw-2016-1024x641

ICT-Specialist

ESS staat voor Easy Sanitary Solutions en dat is de meest geschikte verklaring voor al onze producten. Eenvoudig, praktische en innovatieve oplossingen voor vakmensen en eindgebruikers met topkwaliteit, modern design en voordelig geprijsd. ESS is een familiebedrijf en ontwerpt, ontwikkelt en produceert sanitaire oplossingen al sinds 1928. Het vernieuwende van ESS sanitaire producten is dat het alle generaties bereikt en dikwijls trendsetter is. ESS is de uitvinder en ontwikkelaar van onder andere Easy Drain afvoersystemen en hebben hiermee een revolutie in badkamers geïntroduceerd. Onze sanitaire oplossingen zijn uniek in ontwerp en functionaliteit en worden toegepast in badkamers over de hele wereld.

Als ICT-specialist draag je de verantwoordelijkheid voor het opzetten en borgen van de continuïteit van de technische infrastructuur van onze organisatie conform de gestelde prestatiekenmerken. Je zorgt daarbij voor het doorvoeren en afhandelen van complexe changes en het oplossen van eventuele verstoringen en escalaties. Naast het beheren van de infrastructuur en werkplekken zorg je tevens voor het optimaliseren van het systeemfunctionaliteiten met als doel de bedrijfsprocessen zo effectief en efficiënt mogelijk te ondersteunen.

Als ICT-specialist ben je daarom ook in staat om op basis van gebruikersevaluaties, prestatiemetingen en eigen analyses actief te adviseren over verbeteringen ten behoeve van software, servers, netwerken en netwerkcomponenten (communicatie-infrastructuur) en je zorgt ervoor dat er plannen worden gemaakt om de installatie en configuratie van de gekozen verbetering door te voeren. Omdat er vanuit deze rol gewerkt wordt in een dynamische omgeving krijg je veel ruimte om te werken met de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Wie zoeken we?
Je bent de beste in je vak of hebt de ambitie en de potentie om de beste te worden. Je hebt de passie om nieuwe technologieën, methodieken en concepten toe te passen. Je denkt in oplossingen, je weet goed te anticiperen en kan zelf ook in de praktijk te werk gaan. Je vindt het leuk om jouw kennis te delen met collega’s. Je bent een ware professional en je weet wat je zelf kan en wat je moet uitbesteden, maar ben jij ten aller tijde degene die de uitbesteding coördineert. Je voelt je thuis in een informele, collegiale en professionele sfeer.

Je beschikt over:

  • Een afgeronde HBO/WO-opleiding met sterk ICT-component;
  • Je hebt ervaring in het werken met complexe netwerk- en serveromgevingen;
  • Een succesvol trackrecord;
  • Kennis van en ervaring met ERP- systemen is een pré;
  • Kennis en ervaring in inrichten en beheren van bedrijfsapplicaties (gebruiksbeheer, functionaliteitenbeheer, behoeftemanagement en wijzigingenbeheer);
  • Goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Duits

Voor vragen omtrent deze vacature kun je contact opnemen met Han te Koppele +31 6 23421122. Wij bieden je een zelfstandige en uitdagende job in een succesvol familiebedrijf met een uitstekende werksfeer. Solliciteer middels de solliciteer button.

Comments are closed.