IT Support Engineer

IT Support Engineer

Je hebt al enige ervaring op een IT servicedesk en wilt een volgende stap maken in je carrière met méér verantwoordelijkheid en coördinerende taken. Jij ziet IT systemen als gereedschap om de gebruikers van onze opdrachtgever te helpen het maximale uit hun werk te kunnen halen!

Wat ga je doen?

Als IT Support Engineer ben je het eerste aanspreekpunt voor de gebruikers van onze IT diensten, beantwoord je vragen en los je problemen (zelfstandig) op. Jij coördineert de werkzaamheden bent de ogen en oren van de klantenservice en weet de interne en externe klant op een correcte en servicegerichte wijze te woord te staan. Je ondersteunt de business in het gebruik van IT systemen, dit doe je door het beantwoorden van vragen en het verzorgen van gebruikersinstructies. Binnenkomende incidenten analyseer je zelfstandig en gestructureerd en je ziet het als een uitdaging om deze op te lossen. Je stelt de juiste vragen en weet ‘spoedjes’ te onderscheiden van de echt belangrijke issues. Je zorgt voor een efficiënte verdeling van de tickets en zorgt dat deze binnen de gestelde tijd worden afgehandeld. Hierbij verlies je het doel van de business niet uit het oog. Je weet wanneer geëscaleerd moet worden en zorgt voor een goede communicatie over de voortgang.

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde mbo+ opleiding, bij voorkeur richting Informatica of vergelijkbaar
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je hebt gevoel voor organiseren en houdt overzicht in een complexe IT omgeving
  • Je hebt een klant- en servicegerichte instelling
  • Je weet makkelijk aansluiting te vinden bij collega’s en kunt je verplaatsen in hun dagelijkse werkzaamheden. Je weet wat er speelt op de werkvloer.
  • Een open persoonlijkheid en sterke communicatieve vaardigheden. Je bent een echte teamplayer

Wat bieden wij?

Bij onze opdrachtgever maken mensen het verschil. Teamspirit en waardering voor elkaar zijn binnen het gehele bedrijf voelbaar. Als je jezelf wilt ontwikkelen met vakgerichte opleidingen, dan bieden ze hiervoor volop mogelijkheden. En om je te belonen voor je inzet bieden we je, bovenop een goed salaris, veel extra’s.

Sluit Menu