EXPERTISE │ PERSOONLIJK │ RESPECT

Expertise, persoonlijke benadering en respect zijn bij ons vanzelfsprekend. Kandidaat zijn bij de TKS Groep is meer dan één stap op weg naar uw volgende baan. Het kan u ook een nieuw beeld geven op uw carrière.

Ons startpunt in elk werving- en selectieproces is onze klant; misschien uw potentiële werkgever. Wij willen inzicht hebben in de organisatie, de cultuur en het business model van onze klant. Alleen zo kunnen we zorgen voor een optimale fit tussen de kandidaten en behoeften van onze klanten, en zijn wij in staat u inzicht geven in de organisatie en de cultuur van uw potentiële werkgever. We gaan nooit voor succes op korte termijn

We zijn niet op zoek naar kandidaten die slechts bepaalde taken uit kunnen voeren tot tevredenheid van onze klant, wij zijn op zoek naar meer. Voor onze klanten zoeken we kandidaten met een persoonlijkheid die iets toevoegt aan een organisatie en deze uitdaagt. Voor het vinden van deze kandidaten maken we vooral gebruik van onze eigen cv database en ons uitgebreide netwerk. Door onze jarenlange ervaring in deze regio kennen we de lokale arbeidsmarkt goed.

Als uw profiel relevant is voor een van onze vacatures, willen we graag weten wie u echt bent en persoonlijk kennismaken. We willen meer weten over uw persoonlijkheid, motivatie, waarden en ambities en onafhankelijk van het resultaat van het wervingsproces geldt: het gaat ons niet alleen om het vinden van de juiste persoon voor een functie, maar ook om het vinden van de juiste functie voor u.