Marketing en Communicatie Medewerker

Marketing en Communicatie Medewerker

Ganzeboom Transmissies is opgericht in 1968 door Ben Ganzeboom en het familiebedrijf met ca 50 medewerkers wordt ten dage geleid door 3 broers . In Almelo wordt momenteel gewerkt met 43 mensen en er worden ca. 2500 revisies per jaar uitgevoerd. Vanuit het hoofdkantoor in Almelo versturen wij ook dagelijks koppelomvormers, kleppenhuizen en andere transmissieonderdelen naar specialisten door heel Europa en daarbuiten. Na ruim 18 jaar gevestigd te zijn geweest in Rosmalen, is onze vestiging in het zuiden van Nederland in oktober 2018  verhuisd naar een nieuwe, moderne en ruimere locatie in Nuland. Hier staat een enthousiast  team van 7 specialisten klaar om de klanten in deze regio en België te bedienen.

Onze klanten voor versnellingsbak revisie zijn hoofdzakelijk autobedrijven, auto-importeurs en leasebedrijven. Met onze afdeling “Transmission Parts & Torque Converters” richten wij ons op revisiebedrijven van versnellingsbakken.

Bij Ganzeboom Transmissies heeft eenieder verschillende taken cq. aandachtsgebieden, maar er één  gemeenschappelijk doel; streven naar 100% klant-tevredenheid. In de praktijk betekent dit kwaliteit leveren voor een scherpe prijs en een adequate oplossing bieden voor alle transmissie-problemen. Iedereen werkt onderling nauw samen en de organisatie is zo plat mogelijk. Dat geeft een ontspannen sfeer, waarbij iedereen zich goed realiseert dat bij een topbedrijf ook topprestaties horen.

Wij zoeken als uitbreiding van onze organisatie in Almelo een gedreven

Marketing en Communicatie Medewerker.

Er zijn veel activiteiten waar je mee aan de slag kunt gaan in deze voor ons nieuwe functie. Kern van al die activiteiten is online. Niet vreemd voor een internationaal opererend handelsbedrijf. Een aantal zaken is er al, maar er moet nog meer ontwikkeld worden, zoals Social media acties vormgeven en beheren, productteksten SEO vriendelijk schrijven/vertalen/redigeren, meer volgers op de Facebook- en Linkedinpagina of nog mooier: een web strategie. Zodat we overal makkelijk vindbaar zijn.

Puntgewijs:

 • Leveren van substantiële bijdrage in realisatie van marketingactiviteiten, o.a. mailingen, nieuwsbrieven (intern en extern), website, leaflets, banners, webshop;
 • Ondersteunen directie m.b.t. afdelingszaken deadlines, bewaking huisstijl, schrijven en redigeren documenten, beurzen;
 • Aan de hand van de marketingstrategie uitvoering geven aan social media marketing;
 • Het ontwikkelen van online content en promotiematerialen;
 • Het schrijven van weblog content;
 • Het samenstellen van flyers en brochures;
 • Het schrijven van persberichten;
 • Het creëren, optimaliseren en toevoegen van (product)content;
 • Conversieoptimalisatie en zoekmachineoptimalisatie (Google Analytics analyse);
 • Social media acties vormgeven en beheren;
 • Je staat klaar voor vragen van zowel intern onze collega’s als extern onze klanten over het werken met ons online platform/webshop;
 • Je volgt de nieuwste trends op het gebied van e-commerce/online marketing
 • Het beheren van online kanalen, zoals sociale media en de website;
 • Het maken en plaatsen van advertenties en banners;
 • Het bedenken en uitrollen van campagnes;
 • Nieuwsbrieven/acties;
 • Verversen content website aan de hand van nieuwe producten, promoties, marketing inspanningen;
 • Productteksten schrijven/vertalen/redigeren.

Wie zoeken wij?

Natuurlijk verwachten we dat je een HBO-diploma (bijvoorbeeld richting Marketing & Communicatie) hebt. Maar eigenlijk is nog belangrijker dat je een kei bent in het vak, al zal je dat niet snel van jezelf zeggen. Maar die bescheidenheid heb je niet in je werk waar je gemakkelijk lijnen uitzet, goed communiceert en een project vlotjes op de rit zet. Dat je daarbij zelf een handje moet toesteken, is eigenlijk je 2e natuur omdat je een makkelijke pen hebt en net zo makkelijk de telefoon pakt om wat adressen na te bellen.  Je bent communicatief sterk en hebt een hand- on mentaliteit. Je bent energiek, kan goed samenwerken en beschikt over een gezonde dosis ambitie. Je bent pro- actief en initiatiefrijk. Je bent in staat om creatief en marketinggericht te schrijven. Marketing is behalve je werk ook je hobby.

Enthousiast geworden?

Als deze boeiende en veelzijdige baan in dit internationale bedrijf bij je kwaliteiten past en je aanspreekt komen we graag met je in contact. We verzoeken je je motivatie waaruit je geschiktheid blijkt aangevuld met je cv, te mailen naar vacature@ganzeboom.net t.a.v. Han te Koppele (personeelsadviseur) of solliciteer via onderstaande knop. Voor vragen kun je bovenstaand mailadres gebruiken of bellen met hem op telefoonnummer 06 23 42 11 22. Vanzelfsprekend is een vertrouwelijke behandeling van je gegevens gewaarborgd.

Sluit Menu