Medewerker Commerciële Binnendienst

Medewerker Commerciële Binnendienst

Wie zijn wij?

STODT is de technische bedrijfsopleider gespecialiseerd in verspanen en meten, opgericht door en voor vakmensen. Al 35 jaar vergroten wij de kennis en productiviteit van maakbedrijven in heel Nederland. Wij leiden medewerkers op in slim en productief vakmanschap. Onze vakspecialisten uit de praktijk werken met actuele opleidingsconcepten en leiden vakmensen op om te werken met de nieuwste technologieën. STODT verzorgt opleidingen gedurende de hele loopbaan waaronder BBL-opleidingen, MBO- en HBO-cursussen, incompany en maatwerktrainingen.

Continue ontwikkelingen en nieuwe technologieën vragen nieuw vakmanschap. Daarom zetten wij in op praktijkgerichte opleidingsconcepten en innovatieve lesmaterialen om met dezelfde vakmensen meer uit de fabriek te halen. Wij beschikken over een hoogwaardig machinepark en een breed partnernetwerk. STODT werkt nauw samen met innovatieve technologiebedrijven, vakspecialisten en opleidingsfondsen voor de maakindustrie.

Wat ga je doen?

Als medewerker van de commerciële binnendienst bijSTODT fungeer je als aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten, zowel telefonisch als per e-mail. Je bent vanuit de binnendienst verantwoordelijk voor de acquisitie van bedrijven op het gebied van technische cursussen en bedrijfsopleidingen. Hierbij presenteer je het cursusaanbod en geef je aan wat STODT voor de technische bedrijven kan betekenen. Je verstuurt mailingen en volgt deze op. Je bent verantwoordelijk voor de planning van de trainingen en de cursus jaarplanning. Naast de acquisitie op het gebied van cursussen ben je verantwoordelijk voor de planning en organisatie van deze technische cursussen en bedrijfsopleidingen. 

Je profiel

  • Je hebt werkervaring in een commerciële functie;
  • Je beschikt over een HBO diploma (bij voorkeur in een commerciële of bedrijfskundige richting);
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent pro-actief;
  • Je vindt het leuk om klanten aan de telefoon te woord te staan en wilt ze graag verder helpen;
  • Je hebt graag een advies rol en je hebt affiniteit met de technische sector.

Wat bieden wij jou?

  • Een afwisselende baan binnen een enthousiast team met een collegiale werksfeer;
  • Een passend salaris conform de functie en jouw opleiding;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Ruimte om je commerciële skills verder te ontwikkelen;
  • Ruimte voor het ontwikkelen van eigen initiatief en verder zelfontplooiing.

Interesse? Ben jij de medewerker commerciële binnendienst, die graag klanten helpt bij het maken van hun keuze en ook onderdeel is van de acquisitie? Dan komen wij graag met jou in contact. Wil je graag eerst meer informatie bel dan met Han te Koppele +31 (0) 623421122. Wij bieden je een zelfstandige en uitdagende job in weer fijne en informele organisatie met een uitstekende werksfeer. Solliciteren kan natuurlijk ook via de button hieronder.

Sluit Menu