Medewerker Servicedesk

Medewerker Servicedesk

Stratech is in 30 jaar tijd uitgegroeid tot een succesvol dynamisch en innovatief internetbedrijf met ruim 70 medewerkers. Stratech is specialist in de ontwikkeling, verkoop en implementatie van gebruiksvriendelijke softwareoplossingen. Dat doen zij voor organisaties die actief zijn in de markten Sociaal Financieel, Recreatie en Logistiek & Industrie. Stratech is gevestigd op het Business & Sciencepark in Enschede.

Wat is je rol?

Als Medewerker Servicedesk ben je samen met je collega’s hét aanspreekpunt voor technische en gebruiksvragen over de softwarepakketten van Stratech. Zij ontwikkelen software in de sectoren Logistiek & IndustrieRecreatie en Sociaal Financieel. Je weet gericht vragen te stellen om de situatie van de klant snel en adequaat te analyseren. Daarnaast heb je een leidende rol bij de voorbereiding, uitvoering en de nazorg van updates van de software.

Uiteindelijk ben je verantwoordelijk voor de tevredenheid van jouw klanten en daarmee ook voor de kwaliteit van de dienstverlening/service van Stratech. 

Wie zoeken wij?

Voor deze functie beschik je minimaal over een afgeronde MBO-opleiding Niveau 4. Dit kan een ICT opleiding zijn. Heb jij een andere opleiding gevolgd en je hebt affiniteit met ICT en/of werkervaring in een van de sectoren (Logistiek, Recreatie, Sociaal Financieel)? Dan ben jij ook een kandidaat waar wij naar zoeken!

Daarnaast herken je jezelf in de volgende eigenschappen:

  • Kennis van Windows, Databases en Software
  • Stressbestendig, analytisch, nauwkeurig, en gevoel voor verantwoordelijkheid
  • Sterke communicatieve en servicegerichte vaardigheden
  • Interesse in ICT
  • Leergierig
Ben jij de Servicedesk medewerker die wij zoeken?

Neem dan contact op met Hilco Kwast via 06-22922001 om je interesse kenbaar te maken. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via onderstaande sollicitatieknop!

Sluit Menu