Online Marketeer

geplaatst in: Marketing Vacatures | 0

ESS staat voor Easy Sanitary Solutions en dat is de meest geschikte verklaring voor al onze producten. Eenvoudig, praktische en innovatieve oplossingen voor vakmensen en eindgebruikers met topkwaliteit, modern design en voordelig geprijsd. ESS is een familiebedrijf en ontwerpt, ontwikkelt en produceert sanitaire oplossingen al sinds 1928. Het vernieuwende van ESS sanitaire producten is dat het alle generaties bereikt en dikwijls trendsetter is. ESS is de uitvinder en ontwikkelaar van onder andere Easy Drain afvoersystemen en hebben hiermee een revolutie in badkamers geïntroduceerd. Onze sanitaire oplossingen zijn uniek in ontwerp en functionaliteit en worden toegepast in badkamers over de hele wereld.

ESS zoekt een Online Marketeer

Als online marketeer ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor alle online marketing activiteiten van Easy Sanitary Solutions. Als specialist binnen jouw vakgebied ben jij in staat om de marketingbehoeften van ESS effectief te vertalen. Je hebt een pro actieve houding en een sterke visie ten aanzien van online marketing. Het doel is om gezamenlijk het beste resultaat te behalen en zo onze producten goed in de internationale markt te zetten. Het is een functie met zeer veel vrijheden maar ook met veel verantwoordelijkheden.

Taken en verantwoordelijkheden

Je bent in staat om bedrijfsdoelstellingen te vertalen naar een online marketing strategie. Jou specialisatie/interesse ligt bij de online marketing. Jij bepaalt en schrijft ook de juiste boodschap en kiest voor de meest effectieve kanalen. Het lijkt je een prachtige uitdaging om voor een sterk groeiend internationaal merk te werken en het online resultaat van ESS uit te bouwen. Daarnaast schrik je niet van grote hoeveelheden data. Je doet marktanalyses en zet alle relevante kanalen in om bestaande klanten en potentiële klanten te begeleiden in de customer journey van ESS. Denk hierbij aan SEA, SEO, E-mail marketing, Social media en content marketing. Bovendien snap je dat een gezond linkprofiel en goede kwaliteitsscore bepalend zijn voor online succes.

Wij vragen

  • Een relevante opleiding op minimaal Hbo-niveau;
  • Bij voorkeur enige ervaring als marketeer;
  • Je hebt kennis van WordPress;
  • Aantoonbare kennis en ervaring met zoekmachine marketing en analytics;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een hoge betrokkenheid bij het team;
  • Flexibele houding met een sterke hands-on-mentaliteit;
  • Analytisch inzicht en ervaring met data;
  • Continu zoeken naar verbeter- en vernieuwingsmogelijkheden;
  • Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift

Interesse? 

Ben jij in staat om mee te denken met ons marketing proces en voel jij je gedreven om continu te zoeken naar verbetering? Dan pas jij waarschijnlijk goed binnen ons dynamische ESS team. Heb jij de ambities en hecht je waarde aan een aantrekkelijke werkgever en werkomgeving?