Software Engineer .Net

Software Engineer .Net

Wij zijn Stratech

Software maken is onze passie. Dat doen we al sinds 1989 en inmiddels met meer dan 70 specialisten.

Met innovatieve software en als betrokken kennispartner, willen wij een positieve bijdrage leveren aan het (bedrijfs)resultaat van onze klanten. Dat leidt tot efficiëntere bedrijfsprocessen, betere business en meer omzet.

Stratech automatiseert kennisintensieve processen met innovatieve softwareoplossingen en advies. We leveren geïntegreerde totaaloplossingen, waarmee specifieke bedrijfsprocessen van onze klanten volledig worden geautomatiseerd. Met onze jarenlange kennis en ervaring adviseren wij onze klanten over de optimalisatie van deze processen. Dit zorgt onder andere voor efficiency verbeteringen, tijdsbesparing, foutreductie, meer grip en controle, omzetgroei en kennisborging. Op deze manier willen wij een positieve bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat van onze klanten.

We zijn actief in de nichemarkten Logistiek & Industrie (import en export), Sociaal Financieel (schulddienstverlening) en Recreatie.

In het kader van onze missie en visie investeert Stratech momenteel in de ontwikkeling van nieuwe generatie softwareoplossingen. Hierbij worden Cloud-oplossingen gerealiseerd volgens moderne technieken en methodieken. Deze nieuwe generatie softwareoplossingen ondersteunen het taakgestuurd werken, wat gebruikers in staat stelt hun taken efficiënt en effectief uit te voeren. We ontwikkelen deze oplossingen middels het scrum framework, waarbij we representatieve gebruikers uit onze doelgroepen regelmatig bij het proces betrekken. Op deze manier willen we flexibel meebewegen met de veranderingen in de markt, waardoor we onze klanten nóg beter kunnen helpen.

Software Engineer .Net | Recreatie

Wij zoeken een Software Engineer (.Net) voor de Recreatiemarkt! Bouw jij met ons mee aan de (door)ontwikkeling van onze softwareoplossing Stratech Booking?

Wat is je rol?

Als Software Engineer bouw je samen met je Developmentteam mee aan de nieuwe generatie Stratech producten in .Net. In overleg met de Product Owner bepaal je welke functionaliteiten er worden gebouwd. Je maakt gebruik van de nieuwste technieken. Denk hierbij aan .NetCore en Angular Elements, maar ook principes en concepten als Domain Driven Design (DDD) kom je volop mee in aanraking. Je werkt altijd met de laatst beschikbare versie van Visual Studio en Team Foundation Server (TFS) binnen Azure. Met behulp van Release Management geven wij onze applicaties vrij naar de klantomgeving. Hiervoor heeft elk team een eigen OTAP-straat, waarbij de releases automatisch worden getest. Tot slot ben je op de hoogte van de ins en outs van jouw vakgebied.

Binnen het team Recreatie werk je mee aan de (door)ontwikkeling van Stratech Booking, onze innovatieve softwareoplossing die de gehele reserveringsadministratie van recreatieondernemers uit handen neemt. Stratech Booking wordt gebruikt door kleinere recreatieondernemers, zoals minicampings, B&B’s en groepsaccommodaties.

Wie zoeken wij?

Om je taken goed te kunnen uitvoeren beschik je over een afgeronde HBO (of gelijkwaardige) Informatica opleiding. Je beschikt over aantoonbare meerjarige ervaring als Software Engineer in een Agile/Scrum omgeving.

De volgende kenmerken zijn vereist:

  • Je hebt een Hbo werk- en denkniveau
  • Je hebt minstens 3 jaar relevante werkervaring (medior/senior)
  • Je hebt ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van webapplicaties die draaien in de SaaS omgeving
  • Je begrijpt ontwikkelprincipes als .NetCore en Angular Elements
  • Je bent een teamplayer

Ben jij de Software Engineer die wij zoeken?

Neem dan contact op met Hilco Kwast via 06 22 92 20 01 of h.kwast@tksgroep.nl om je interesse kenbaar te maken. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren door het formulier in te vullen!