Systeembeheerder

Systeembeheerder

ESS staat voor Easy Sanitary Solutions en dat is de meest geschikte verklaring voor al onze producten. Eenvoudig, praktische en innovatieve oplossingen voor vakmensen en eindgebruikers met topkwaliteit, modern design en voordelig geprijsd. ESS is een familiebedrijf en ontwerpt, ontwikkelt en produceert sanitaire oplossingen al sinds 1928. Het vernieuwende van ESS sanitaire producten is dat het alle generaties bereikt en dikwijls trendsetter is. ESS is de uitvinder en ontwikkelaar van onder andere Easy Drain afvoersystemen en hebben hiermee een revolutie in badkamers geïntroduceerd. Onze sanitaire oplossingen zijn uniek in ontwerp en functionaliteit en worden toegepast in badkamers over de hele wereld.

Wat ga je doen als systeembeheerder bij ESS?

De systeembeheerder is, zoals jij al weet, een belangrijke schakel binnen onze organisatie. Jij voert installaties uit en monitort, onderhoudt en verbetert de IT-infrastructuur van de organisatie. Als systeembeheerder draag je veel verantwoordelijkheid, want zonder jouw deskundigheid functioneert niemand optimaal. Zo ben je bij ons o.a. verantwoordelijk voor:

  • het opzetten en borgen van de technische infrastructuur;
  • het installeren en het onderhouden van werkstations, servers, netwerkapparatuur en bedrijfsapplicaties;
  • het oplossen van incidenten;
  • het zorgen voor een perfecte IT optimalisatie tussen het hoofdkantoor en de productielocatie van Easy Sanitary Solutions.

Wie zoeken we?

Wij zoeken een systeembeheerder die enerzijds kan communiceren met interne gebruikers en anderzijds met verschillende externe ICT-partijen. Je denkt proactief mee over hoe onze technische infrastructuur er uit moet gaan zien en hoe de organisatie zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van zijn applicaties. Je denkt oplossingsgericht, je weet goed te anticiperen en kan zelf ook in de praktijk te werk gaan. Je bent een ware professional en je hebt een voldoende zelfkennis zodat je weet wat je zelf kan en wat je moet uitbesteden, maar jij bent ook degene die de uitbesteding coördineert naar de verschillende externe ICT-partijen. Het is voor ons belangrijk dat jij je thuis voelt in een informele, collegiale en professionele sfeer.

Je beschikt over:

  • Een afgeronde opleiding richting MBO niveau 4 ICT of gelijkwaardig;
  • Je hebt ervaring in het werken met complexe netwerk- en serveromgevingen;
  • Kennis van en ervaring met ERP- systemen (pré);
  • Kennis en ervaring met VMWare en/of vSphere;
  • Kennis en ervaring in het inrichten en beheren van bedrijfsapplicaties (gebruiksbeheer, functionaliteitenbeheer, behoeftemanagement en wijzigingenbeheer);
  • Goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Duits.

Interesse?

Dan komen wij graag met jou in contact. Wil je graag eerst meer informatie bel dan met Han te Koppele +31 (0) 6 23421122. Wij bieden je een zelfstandige en uitdagende job in een succesvol familiebedrijf met een uitstekende werksfeer. Solliciteren kan via de solliciteren button hieronder of stuur je sollicitatiebrief voorzien van CV naar h.tekoppele@esspost.com

Sluit Menu