Technisch Commercieel Medewerker

Technisch Commercieel Medewerker

Voor een technische organisatie in Almelo zijn we op zoek naar een Commercieel Technisch Medewerker (fulltime). De klantenkring van onze opdrachtgever bestaat uit grote internationaal opererende ondernemingen.

Voor deze technische organisatie zijn we op zoek naar een commercieel technisch medewerker

De functie:

Als Commercieel Technisch Medewerker ben je verantwoordelijk voor het beheren van het Service Center van onze opdrachtgever. Dit Service Center is een systeem dat de communicatie tussen de klant en de eigen organisatie verbetert onder andere mbt de bij de klant aanwezige apparatuur. Hierdoor is men in staat om zo snel en adequaat mogelijk de klant te ontzorgen tbv onderhoud/revisie aan de aanwezige apparatuur bij de klant.

In deze functie inventariseer je de apparatuur bij klanten om deze daarna te verwerken in het Service Center Systeem. Je moet hier bijvoorbeeld denken aan technische gegevens met bijbehorende foto’s, handleidingen, databladen, maatschetsen, onderdeellijsten en onderhoud-historie. Je maakt jaarlijkse inspectie afspraken maken tbv het up-to-date houden van het service center. Je verwerkt datasheets, sparepartslijsten, service- en reparatierapportages. Je hebt continue overleg met de overige afdelingen binnen de organisatie. Je hebt in principe een kantoor functie maar, je bent ook regelmatig bij klanten van onze opdrachtgever. Je legt verantwoording af aan de operationeel manager.

Wij vragen:

  • minimaal MBO nivo 4 met technische affiniteit
  • basisveiligheid VCA of bereid dit te halen
  • rijbewijs B
  • flexibele instelling, initiatiefrijk, verantwoordelijkheidsgevoel
  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, Engels en Duits is een pré

Interesse?

Ben jij in staat om mee te denken met ons service proces en voel jij je gedreven om mee te zoeken naar verbetering? Dan pas jij waarschijnlijk goed binnen het dynamische team van dit bedrijf. Heb jij de ambities en hecht je waarde aan een aantrekkelijke werkgever en werkomgeving?

Sluit Menu