uw loopbaanExpertise, persoonlijke benadering en respect zijn bij ons vanzelfsprekend.

Kandidaat zijn bij de TKS Groep is meer dan één stap op weg naar uw volgende baan. Het kan u ook een nieuw beeld geven op uw carrière.

Ons startpunt in elk werving- en selectieproces is onze klant; misschien uw potentiële werkgever. Wij willen inzicht hebben in de strategie, de visie & missie, de organisatie en de cultuur van onze klant. Alleen door het begrijpen van het business model van onze klanten, kunnen we zorgen voor een optimale fit tussen de kandidaten en behoeften van onze klanten, en zijn wij in staat u inzicht geven in de organisatie en de cultuur van uw potentiële werkgever. We zullen nooit gaan voor succes op korte termijn.

We zijn niet op zoek naar kandidaten die slechts bepaalde taken uit kunnen voeren tot tevredenheid van onze klant, wij zijn op zoek naar meer. Voor onze klanten zoeken we kandidaten met een persoonlijkheid die iets toevoegt aan een organisatie en deze uitdaagt. Voor het vinden van deze kandidaten maken we gebruik van verschillende bronnen. Onze eigen cv database en ons uitgebreide netwerk zijn daarbij het belangrijkst. Dit vullen we aan met externe databases en advertenties in print en online media. Door onze jarenlange ervaring in deze regio kennen we de lokale arbeidsmarkt goed.

Als uw profiel relevant is voor een van onze vacatures, willen we graag weten wie u echt bent en persoonlijk kennismaken. We willen meer weten over uw persoonlijkheid, motivatie, waarden en ambities en onafhankelijk van het resultaat van het wervingsproces geldt: het gaat ons niet alleen om het vinden van de juiste persoon voor een functie, maar ook om vinden van de juiste functie voor u.